Hi! Ik ben Lisa.

Ik help hoogopgeleide, sensitieve vrouwen een interieur te creëren dat past bij wie ze diep van binnen écht zijn, zodat ze vanuit daar hun leven kunnen vormgeven vanuit hun ware kleuren.

Dat is niet voor mij weggelegd, ik hoor een universitaire opleiding te volgen en bij een gigantisch bedrijf te gaan werken.

Dit mag van mij écht veranderen

Ik help jou af te rekenen met het eeuwige getwijfel over je interieur en jouw geweldige stijl. Ik zie zoveel vrouwen met fantastische (interieur)ideeën, die ze verbergen uit angst voor de mening van anderen. Of ze vertrouwen niet op hun eigen intuïtie en creativiteit. Ik vind echt dat dat mag veranderen. De wereld is zó toe aan al jouw prachtige kleuren!

Ruim 9 jaar werkte ik als interieurcoach & manager in een grote woonwinkel. Als geen ander weet ik wat de valkuilen zijn bij het inrichten van je huis. Ook weet ik uit eigen ervaring hoe frustrerend het is als je jezelf niet volledig weet te uiten en je je eigen kleuren letterlijk en figuurlijk (nog) niet kunt laten zien.

Mijn passie begon al toen ik klein was: huizen bouwen met lego, een barbiehuis inrichten.. ik ging volledig op in het moment. Tekenen en schilderen, I loved it!

Ik voelde altijd al diep van binnen dat ik met mijn creativiteit een boodschap te delen had. Dat ik vrouwen kon inspireren en helpen. Toch dacht ik vanaf mijn zestiende: dat is niet voor mij weggelegd, ik hoor een universitaire opleiding te volgen en bij een gigantisch bedrijf te gaan werken. Je hebt niet voor niets een gezond stel hersenen meegekregen Lisa. Dat is uniek en je bent verplicht dat te benutten.

Doodsbang was ik

Echt voor mijn creatief kiezen, durfde ik tot een paar jaar terug niet. Ik wist mijn passie niet naar buiten te brengen. Leefde veel in mijn hoofd i.p.v. mijn hart. Continu werkte ik vanuit wilskracht, waardoor ik mezelf steeds weer voorbij liep. Ik was doodsbang dat ik te veel op zou vallen, anders zou zijn dan de rest als ik mijn kleuren zou laten zien. Misschien vonden anderen mij niet goed genoeg. Dus bleef ik uitstellen..

In loondienst hielp ik honderden stellen bij het vinden van hun unieke interieur, waardoor ik ervaarde wat de impact van mijn hulp was. Ik zag interieurs transformeren en vooral: trotse bewoners opbloeien. Mijn mogelijkheden lagen voor het oprapen en ik zag het niet.

Ik wilde mijn potentie benutten. In mijn hoofd was dat hard werken, veel diploma’s behalen en bij een groot bedrijf werken. Tot ik ontdekte dat mijn potentie in iets veel kleiners zat. Iets wat voor mij zo vanzelfsprekend is: kleuren combineren, huizen inrichten. Een verbindend gesprek aangaan met andere vrouwen.

Jaren onderdrukte ik mijn introverte, sensitieve kant. Stond voor iedereen klaar en vergat mezelf. Ik was chronisch overprikkeld, liep tegen een burn-out aan en kreeg extreme voedselallergieën. Huilend lag ik op de bank. Nu, als ondernemer kan ik veel meer van mezelf met de wereld delen,  voel ik me vrijer en sterker dan ooit. Ik kan zijn wie ik werkelijk ben van binnen. Mijn fijngevoeligheid is nu mijn KRACHT.

Weet je wat een overheerlijk gevoel is?

Mijn huis is een verlengstuk van wie ik ben als mens. Ik gebruik het net als mijn kleding, voeding en muziek om mezelf te uiten, laten zien aan de buitenwereld. Omdat ik voel dat ik dat waard ben, net als jij. Ik zeg je oprecht, het is een overheerlijk gevoel als je interieur 100% weerspiegelt wie jij bent. Als je je thuis 100% welkom, veilig en begrepen voelt. Een plek waar je jezelf erkent voor wie je echt bent.

In 2020 besloot ik ervoor te gaan: mijn start als solo-ondernemer. Ik investeerde in een business coach en schilderde mijn hele huis van top tot teen in nieuwe kleuren. Nieuwe IK, nieuw interieur.

Hoe meer ik mezelf en mijn behoeftes accepteer, hoe meer ik mezelf durf te laten zien. Voor mij is mijn interieur het bewijs dat ik mezelf accepteer zoals ik ben: ik hoef mijn energie, mijn stijl, mijn kleuren niet langer te verbergen.

Mijn interieur is letterlijk een weerspiegeling van wie ik ben als mens. Inclusief imperfecties en gekkigheden. Dit voelt als een bevrijding die ik al mijn klanten gun.

Het is een overheerlijk gevoel als je interieur 100% weerspiegelt wie jij bent. Als je je thuis 100% welkom, veilig en begrepen voelt. Een plek waar je jezelf erkent voor wie je echt bent.

 

50% interieur

50% persoonlijke groei

Voor mij gaat het voor 50% om interieur en voor 50% om de groei die ik hoogopgeleide, sensitieve vrouwen zie maken wanneer ze ZELF met hun interieur aan de slag gaan (onder mijn begeleiding). Zo maken ze zelf de uiteindelijke woonkeuzes, waardoor ze elke dag meer vertrouwen krijgen in hun creativiteit en stem. Stap voor stap brengen ze hun  persoonlijkheid naar buiten, waarbij niet alleen hun interieur opbloeit, maar ook zijzelf.

Hoe ik jou help?

Met mijn rust en extreem empathisch vermogen, leg ik (met respect) de vinger op de zere plek. Ik luister en stel de nodige vragen die zorgen voor focus en connectie met je intuïtie. Ik zie vaak al binnen enkele minuten wat iemands unieke kleuren zijn en wat iemand nodig heeft. Mijn kracht is om jou dit te laten ontdekken.

Wat feitjes over mij

N

Super gelukkig word ik van een vakantie in Italië, dwalen door de stegen en 's middags genieten van een glas pinot grigio en een échte Italiaanse bruschetta in mijn hand.

N

Als tiener dacht ik altijd dat ik rechten zou gaan studeren maar ik besloot mijn échte passie achterna te gaan: mensen helpen met mijn creativiteit.

N

Ik heb meer dan 100 woonbladen in mijn huis.

N

Elke ochtend dans ik 30 minuten om in een positieve vibe vol zelfvertrouwen te komen.

LUISTER NU

Meer over mij weten? Luister mijn nieuwste podcast. Hierin bespreek ik veel voorkomende vragen en vooral: heel veel inspiratie op het gebied van interieur, kleur en persoonlijke ontwikkeling. Alles om samen onze ware kleuren meer naar buiten te brengen. Join the club!

LET'S CONNECT

@Lisa_vanscherpenzeel

Volg me op Instagram voor een werk- & privéleven vanuit succes, gezondheid én voldoening.