a
Lisa van Scherpenzeel, Logo
a
lisavanscherpenzeel-creeer-een-creator-mind-en-versterk-in-4-stappen-de-balans-in-jezelf-versterken

In 4 stappen de balans
in jezelf versterken

Je doet waar je goed in bent, maar het is niet meer je passie. Wil jij weer échte voldoening ervaren in je werk- en privéleven? Ik help succesvolle, analytische vrouwen de relatie met hun lichaam en intuïtie te versterken waardoor ze meer creëren vanuit eigen verlangens.

“In 4 stappen naar meer succes,
gezondheid én voldoening!”

lisavanscherpenzeel-Creeer-een-creator-mind-en-versterk-in-4-stappen-de-balans-in-jezelf-01

Je bent intelligent, succesvol en je weet wat hard werken is. Je hebt een verantwoordelijke job en bent een echte doorzetter. Ook ben je goed in wat je doet en heb je al veel mooie dingen voor elkaar gekregen in het leven. Maar jij…

R

Voelt het niet. Je mist het ultieme, voldane gevoel. Je geniet niet meer, ervaart niet meer het plezier zoals voorheen, je trots is ver te zoeken en wat je doet daagt niet meer uit.

R

Doet waar je goed in bent, maar niet meer waar écht je passie ligt.

R

Bent moe, gevoelloos en leeg. Je werk heeft meer macht over je gekregen en je voelt je af en toe net een robot. Je mist de regie over je eigen leven en de verbinding met jezelf ontbreekt.

R

Mist de balans tussen werk en privé.

R

Hebt nauwelijks tijd met je partner en/of kinderen. Werk gaat altijd voor en dit gaat ten koste van je privéleven. Ook je sociale leven staat op een laag pitje.

lisavanscherpenzeel-in-4-stappen-naar-succes-gezondheid-en-voldoending

De leuke dingen krijgen nooit voorrang, je gezondheid lijdt onder het harde werken en je merkt dat je niet meer in ‘vuur en vlam’ staat. Verveling trekt je leeg en je denkt: “er zit toch veel meer in dan dit?”. Ook ligt een burn-out (weer) op de loer. Zo ontzettend zonde!

Minder piekeren

Stel je eens voor dat jouw doelen
en dromen werkelijkheid worden

Hoe zou het zijn als je in de ochtend weer zonder moeite je bed uitspringt omdat je zin hebt in de nieuwe dag? Je weer passie voelt en je missie wil delen met de rest van de wereld? En hoe zou het zijn als je meer werk verricht in minder tijd omdat je gewoonweg minder piekert, niet over-analyseert en weer “Focus & Flow” ervaart?

lisavanscherpenzeel-Stel-je-eens-voor-dat-jouw-doelen-en-dromen-werkelijkheid-worden
R

Je weer op je eigen creaties en intuïtieve keuzes vertrouwt, waardoor je weer groots en vrij durft te denken;

R

Je weer onderscheidend, inspirerend én woest aantrekkelijk bent voor de mensen om je heen omdat jij durft te zijn wie je écht bent;

R

Werk- en privé elkaar ondersteunen en weer in balans voelen;

R

Je geen vage gezondheidsklachten meer hebt, je alles kan doen en laten wat je écht wil. Zoals activiteiten met je partner en/of kinderen, sporten, op stap met vriendinnen of het uitbreiden van je business;

R

Je lichaam je weer draagt, je niet meer op de automatische piloot presteert maar écht creëert vanuit je eigen verlangens en visie?

“Ook jij kan vanuit een flow werken,
genieten en verbinden met mensen om je heen!”

Van de automatische piloot naar doen en creëren vanuit eigen verlangens

Organiseren, plannen uitdenken, gestructureerd werken, observeren, analyseren en het steeds weer opdoen van nieuwe kennis. Je bent gewoon een smart ass, je gezin, collega’s, vrienden én klanten waarderen je erom. Je hebt in je leven vooral leren vertrouwen op je rationele vaardigheden en rationele keuzes. Deze structuur gaf je ooit een gevoel van overzicht, focus en houvast: maar inmiddels merk je dat je brains en business de overhand hebben gekregen.

Je wordt geleefd en
ervaart vage klachten

Je doet zó veel met je hoofd en volgens vaste patronen, dat veel omslaat in piekeren. Je voelt angst om de controle in je werk en gezin te verliezen. Je wordt gewoonweg geleefd. Steeds vaker ervaar je hoofdpijn, vermoeidheid en andere vage klachten. Je voelt je verstrikt in je eigen leven, in je eigen gecreëerde web van verplichtingen en verwachtingen.

Lisa van Scherpenzeel, Je verlangt naar meer uitdaging, verbinding, spontaniteit en creativiteit

Het is tijd

Je wil weer ademhalen!

Het is tijd om niet meer geleefd te worden en er iets aan te doen. Je verlangt naar meer uitdaging, verbinding, spontaniteit en creativiteit. Binnen je werk, gezin, vriendschappen en in de (intieme) relatie met je partner. Het is toch heerlijk om de touwtjes uit handen te geven? Om tijd te hebben voor jezelf, inclusief passies en creatieve talenten? En je wil toch graag tijd hebben voor de dingen en personen die jou energie géven in plaats van kosten?

“Meer voldoening vind je niet door nog harder te werken en jezelf te blijven pushen”

Je hebt zo meer tijd om:

  • je te richten op creërende businesstaken waarvan jij AAN gaat;
  • uitgebreid te koken, sporten en spelen met je kinderen;
  • de volle aandacht voor jezelf en je partner te hebben en jullie relatie te verdiepen;
  • weer eens af te spreken met die goede vriendin die je eigenlijk al te lang niet hebt gezien.

Eigen verlangens

Van presteren naar creëren

Hoe je daar komt? Door een nieuwe uitdaging aan te gaan met jezelf die je van de automatische piloot haalt. Niet in de vorm van harder werken, jezelf blijven pushen, meer kennis opdoen of nieuwe diploma’s te halen. Maar door te creëren en te DOEN vanuit je eigen verlangens.

pres·te·ren:

doen, vooral gericht op wat anderen van je verlangen. Je eigen visie en verlangens maak je ondergeschikt.

cre·ë·ren:

doen, vanuit je eigen verlangens, dromen en visie omdat je voelt dat je dat waard bent. Waar je anderen ook weer mee kan helpen en inspireren.

Voel je het verschil tussen presteren en creëren?
Het is tijd om presteren te vervangen door creëren!

lisavanscherpenzeel-succesvollebusiness

Jij wil toch ook een succesvolle business…

R

Die niet ten koste gaat van je gezondheid, relaties en passie?

R

Zonder dat je (weer) in een burn-out belandt?

R

Zonder dat je waardevolle familiemomenten mist?

R

Waarbij je weer op je eigen creaties en intuïtieve keuzes vertrouwt?

R

Waarin je groots én vrij durft te denken?

R

Terwijl je onderscheidend, inspirerend én woest aantrekkelijk bent voor de mensen om je heen door je authenticiteit?

R

Waarbij werk- en privé elkaar ondersteunen en in balans zijn én voelen?

Dit kan wanneer je een ‘Creator Mindset’ creëert!

lisavanscherpenzeel-Ik-wil-weer-passie-voelen-tablet

Creëren doe je niet alleen met je hoofd, maar met je hele lijf!

Via je zintuigen maak je contact met je emoties, intuïtie en innerlijke wijsheid. Wanneer je dit meer toe durft te laten en weet te koppelen aan je rationele brein, ontstaat er een enorme flow in jezelf die maakt dat je kan doén en ontspannen op hetzelfde moment.

Je stapt tijdens het creëren dus meer in je lijf. Dat is nodig om de voldoening weer met je hele lijf te voelen.

Met alleen dingen DOEN vanuit je ratio, verlies je voldoening.
Met alleen groots DROMEN, komt niets van je dromen terecht.

Ik leer je ze daarom samenbrengen door middel van je creativiteit. Creativiteit gaat namelijk om balans.

$

Balans tussen ontspannen en doén.

$

Goede ideeën ontvangen en er iets mee doén.

$

Voelen in je lijf en denken met je brein.

$

Vrouwelijke & mannelijke energie die elkaar ondersteunen.

Daar neem ik je in mee.

Zie creativiteit als een mindset, een manier van leven die je helpt je ware verlangens te manifesteren. Kom in connectie met je diepste drijfveren. Zodat je niet alleen succesvol bent, maar ook écht weer passie voelt in wat je doet. DOEN vanuit ontspanning en een goede flow. Waarbij je gezondheid weer opklimt en je duurzamer met je lichaam omgaat.

lisavanscherpenzeel-Ik-wil-weer-passie-voelen

Meer voldoening vind je niet door nog harder te werken
en jezelf te blijven pushen”

lisavanscherpenzeel-Mijn-missie
lisavanscherpenzeel-Creeer-een-creator-mindset
lisavanscherpenzeel-Creeer-een-creator-mindset-tablet

Voldoening

Mijn missie

Mijn missie is zoveel mogelijk succesvolle vrouwelijke leiders die tegen een bore-out of burn-out zitten weer in contact brengen met hun creatieve, zintuigelijke, spelende energie die hen helpt aan een nieuwe balans in zichzelf zodat ze succes, gezondheid én voldoening ervaren.

Creëer een creator mindset!

Wil jij ook weer de relatie met je lichaam versterken en vanuit een creatieve flow en met passie meer werk verrichten? En dat werk- en privé elkaar weer ondersteunen en in balans voelen? Tijdens een coachtraject van 4 maanden creëer jij een creator mindset. Waarna je weer balans krijgt tussen ontspannen en doen, je voelt met je lijf, denkt met je brein en er fantastische ideëen vanuit eigen intuïtie ontstaan om iets mee te doen.

Wat mijn traject zo bijzonder maakt?

lisavanscherpenzeel-Ik-combineer-persoonlijke-coaching-met-interactieve-creatieve-sessies

Ik combineer persoonlijke coaching met interactieve, creatieve sessies.

Ik bied je de mogelijkheid om onder begeleiding je creativiteit te verkennen door er meer over te leren, maar vooral door meer te voelen met je hele lijf, te doen en te creëren. Zodat je veel meer gaat vertrouwen op je eigen creativiteit, intuïtie en eigenwijze keuzes.

Zo versterk je niet alleen de balans in jezelf, maar voel je ook veel meer gemak om je eigenheid – dat wat jou anders maakt dan anderen – écht te ownen!

Mijn coaching is gericht op persoonlijke groei en praktische feedback op je creatieve proces, zodat jij een persoonlijke overwinning ervaart en over creatieve drempels heenstapt.

We werken samen aan een leefomgeving (inclusief je interieur) die jouw energie ondersteunt.

Een component van dit traject is het samen inzoomen op je interieur, als onderdeel van het creatieve proces. De ervaring die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan als interieurcoach, trendwatcher en retailmanager wil ik dolgraag met je delen omdat het een enorme meerwaarde heeft om je interieur goed op jezelf af te stemmen.

Ik heb het dan niet alleen over ‘leuk even wat styling’, maar echt over de diepere werking van kleuren, vormen en materialen op jouw onderbewuste. Die een positieve invloed hebben op hoe jij je thuis of op je werkplek voelt, maar die ook jouw lichamelijke energie beïnvloeden zodat je lekker aan de slag kan gaan. Met kleine interieuraanpassingen voel je vaak al enorme shifts in jezelf!

lisavanscherpenzeel-ondersteunen-van-jouw-energie

In 4 stappen naar meer succes,
gezondheid én voldoening

Het traject bestaat uit vier stappen:
de 4V-methode.

1.

Eerst brengen we je verlangens in kaart zodat je echt gaat voelen in jezelf: “JA, dáár wil ik naartoe!” Waardoor je helderheid, vertrouwen en uitdaging voelt bij de stappen die je gaat zetten.

2.

Hierna verkennen we nieuw terrein. We verbreden je blik op het gebied van mannelijke en vrouwelijke energie, creativiteit, je zintuigen en emoties. Zodat je echt de verbinding met je lichaam en intuïtie een flinke boost geeft en alles weer gaat stromen. You’re getting back on fire!

3.

In deze fase ben je klaar voor verdere transformatie: het doén. Het vormgeven. Hoe geef je de nieuwe jij vorm? Welke keuzes maakt zij? Ook als het gaat om je omgeving, je relaties en interieur. Door deze goed op jou af te stemmen, dragen ze bij aan jouw gevoel van balans. De balans tussen (hard) werken, plezier en voldoening ervaren in je leven én je gezond voelen.

4.

De vierde ‘V’ staat voor vasthouden: doel is om juist ook ná deze 4 maanden de balans in jezelf vast te houden. Ik laat je zien hoe je dagelijks in verbinding blijft met je creativiteit, plezier en genot. Zodat je dit implementeert voor de langere termijn.

lisavanscherpenzeel-voorwieishettraject

Voor wie is het traject?

Je hebt al een tijdje een goedlopend bedrijf of verantwoordelijke job maar voelt dat er méér in je zit. Je hebt grotere ambities en bent toe aan een nieuwe uitdaging die je weer terugbrengt naar échte voldoening. Tegelijkertijd geloof je niet dat nog harder werken is wat jij nodig hebt. Je verlangt naar meer tijd voor jezelf, je gezin en je passie(s).

Je bent van nature erg creatief maar doet toch bijna alles met je hoofd. Je bent geneigd te commercieel en nuttig te denken als het om creativiteit gaat (je besteedt er te weinig tijd aan omdat je het nut er vaak niet van inziet), terwijl je het eigenlijk heerlijk vindt om creatief bezig te zijn en verlangt naar meer ruimte voor je vrouwelijke energie. Je bent er klaar voor om meer in je zintuigelijke, sensuele, creërende energie te stappen om deze kant van jezelf verder te ontwikkelen. Je wil dit jaar nog werken aan een nieuwe balans in jezelf en in je werk- en privéleven.

Ik wil werken aan een nieuwe balans in mezelf!

Ben je klaar om de balans in jezelf te versterken?

En om meer te creëren vanuit eigen verlangens? Of wil je eerst meer weten over het ontwikkelen van een creator mind of het coachtraject? Boek via onderstaande button een gratis creation call en stel gerust al jouw vragen.