a
Lisa van Scherpenzeel, Logo
a

HET E-BOOK IS NAAR JE GEMAILD!

Maar ik heb nog een cadeautje voor je:

BESPAAR EEN HOOP TIJD, GELD EN TWIJFELS BIJ HET MAKEN VAN DE JUISTE KLEURENCOMBINATIE IN HUIS.

Z

Word je gillend gek van de witte muren om je heen?

Z

Voel je keuzestress bij het maken van een kloppende kleurencombinatie?

Z

Ben je nieuwsgierig naar kleur maar heb je geen flauw idee hoe dit goed te pakken?

Z

Vind je het moeilijk kleur in een ruimte voor te stellen?

Z

Voelt jouw interieur nog niet als één geheel? En voel je daarom onrust in je lijf?


DAN HEB IK VOOR JOU EEN SUPERHANDIGE

COLOUR GUIDE

Met 20 kan & klare kleurencombinaties, inclusief mijn gouden geheim voor een goede kleurencombi.

Nu voor €27,- i.p.v. €77,-

LET OP! DIT IS EEN ONE TIME OFFER. IK DEEL DEZE GUIDE ALLEEN MET MIJN INNER CIRCLE. NA 48 UUR VERVALT DEZE COLOUR GUIDE TOEGANG.

In deze Colour Guide ontdek je hoe je relatief eenvoudig een goede kleurencombinatie maakt voor elke ruimte in huis. Heldere richtlijnen en inspiratie zodat je vandaag nog een knoop kan doorhakken en stopt met twijfelen.

Niet alleen vind je mijn super waardevolle kleurgeheim, ook heb ik speciaal voor jou 20 inspirerende kleurencombi’s samengesteld waarmee je hoe dan ook goed zit. Het resultaat? Geïnspireerd en vanuit vol vertrouwen met kleur aan de slag gaan in huis. Rust in je lijf en genieten van deze heerlijke verandering!

Ik voelde dat deze Guide nodig was, omdat ik in al mijn jaren als kleurexpert en coach merkte dat het kiezen van interieurkleuren bijna altijd (keuze)stress opleverde bij mijn klanten. 

Want wat als je de verkeerde kleur kiest?

Wat als je wél de perfecte kleur(en) weet te vinden, zonder al dat gedoe? Twijfelen, anderen steeds weer om hun mening vragen, uitstellen.. 

Joe joe, dit is verleden tijd! Ik help je vandaag nog aan de juiste focus en een flinke inspiratieboost zodat je huis straks écht als een geheel aanvoelt en jij echt kunt gaan genieten van je interieur.


ONTVANG NU MIJN BRAND NEW

COLOUR GUIDE

Die jou laat zien hoe je eenvoudig kleuren combineert en eenheid creëert in je interieur.

Voor vrouwen die klaar zijn voor meer kleur in huis maar geen idee hebben hoe ze nou écht een goede colour match maken.

Nu voor €27,- i.p.v. €77,-

LET OP! DIT IS EEN ONE TIME OFFER. IK DEEL DEZE GUIDE ALLEEN MET MIJN INNER CIRCLE. NA 48 UUR VERVALT DEZE COLOUR GUIDE TOEGANG.

Het resultaat? Geïnspireerd en vanuit vol vertrouwen met kleur aan de slag gaan in huis. Rust in je lijf en genieten van deze heerlijke verandering! 

Ruim negen jaar werkte ik als interieurstyliste, manager en coach bij een fantastische woonwinkel in hartje Utrecht. Dagelijks brainstormde ik met klanten over hun ideale interieur en zag ik ze echt opbloeien omdat ze zich lekkerder gingen voelen in hun huis.

Ook jou help ik graag om uit de twijfelmodus te komen zodat je krachtige interieurkeuzes kunt gaan maken voor jezelf. Tijd om jezelf meer naar buiten te brengen en écht te gaan genieten van je interieur!

WAT VIND JE IN DEZE COLOUR GUIDE?

i

20 VOORBEELDCOMBINATIES

Je hoeft het niet allemaal zelf te bedenken, dat heb ik al voor je gedaan 😉 Je krijgt 20 sets van 5 kleuren die je o.a. in kunt zetten voor je woon-, slaap- of werkkamer. 20 sets die zorgen voor kracht, eigenheid, rust, warmte en eenheid in je interieur.

 

MIJN NUMMER 1 KLEURGEHEIM

Een super handige richtlijn die altijd werkt en die je in elke ruimte toe kan passen. Ideaal voor als je zelf combinaties wilt maken zonder de samenhang te verliezen. Ik beloof je: kleuren kiezen wordt ineens een stuk eenvoudiger. Dit geheim is onderdeel van mijn True Colour Course.

 

CODES

Bij elke kleur vermeld ik een code van het verfmerk Sikkens. Met deze code kan je verf laten mengen door een schilder, verfwinkel of bouwmarkt. Je kan de codes ook gebruiken om op www.sikkens.nl de kleur te bekijken.

 

 

MIJN LIEFDE, KENNIS & ERVARING

Omdat ik circa 9 jaar als interieurstyliste & manager heb gewerkt in een grote woonwinkel, weet ik wat wél en niet werkt. Een mooie kleur is niet per definitie goed geschikt voor een interieur. Ook is de juiste balans tussen kleuren belangrijk om ze goed tot hun recht te laten komen. Daar heb ik natuurlijk rekening mee gehouden.

 

O dit is echt fijn want ik had laatst samen met mijn vriend wel al één mooie kleur gekozen, alleen wisten we niet wat daar dan bij kon. We gaan binnenkort verhuizen en nu kunnen we gemakkelijker plannen maken.

SARAH (& RENS)

HRM-specialist

Deze komt onverwachts helemaal op het juiste moment Lisa! Ik denk dat ik nu echt wel meer kleur in huis gebruiken, al dat wit past gewoon niet meer bij me. Klaar mee! Dit geeft wel echt houvast, bedankt!

EVELIEN

Marketing manager

Een laagdrempelige, overzichtelijke gids die helpt focus te geven aan de zoektocht naar ‘goede’ en passende kleurencombinaties in huis. Ideaal!

ANNEKE

Zorgverlener

HEB JE NOG

VRAGEN?

Wat voor bestandsoort ontvang ik?

De Colour Guide bestaat uit een handige PDF van 41 pagina’s die je op je laptop, telefoon of ipad kunt downloaden en lezen. Je kan hem dus altijd bij de hand hebben! Handig.

Wat nou als mijn ideale kleuren er niet bij zitten?

Dan is de Colour Guide alsnog aan te raden omdat ik ook uitleg hoe je zélf een goede combinatie maakt, zonder in het wilde westen te gaan schieten.

Kan ik deze Guide na 48 uur echt niet meer verkrijgen?

Nee, voorlopig stel ik de Colour Guide alleen beschikbaar voor mijn e-bookdownloaders, om je te bedanken. Op mijn website vind je dit aanbod momenteel nergens terug.

Ik heb al wat kleuren van een ander merk op het oog, is het dan niet erg onhandig?

Nee hoor, je bent vrij om een ander verfmerk te gebruiken. Je bent ook zeker niet verplicht om de vermelde codes van Sikkens aan te houden, zoek er gerust andere stalen bij. De kleurencombinaties geven je hoe dan ook een goed beeld van welke kleuren goed samengaan en bieden houvast. Het is echt bedoeld om je te inspireren en focus te geven.

Hoelang houd ik toegang?

Eenmaal betaald en gedownload via de link in je mailbox, heb je oneindige toegang tot het document. Je kan het opslaan waar je wilt.

Voor welke kamers is dit geschikt?

De kleurencombinaties die ik met je deel kan je toepassen in elke ruimte. Ik heb de focus gelegd op de woonkamer maar het principe (mijn gouden kleurgeheim) en 20 combinaties gelden voor elke ruimte in huis.