a
Lisa van Scherpenzeel, Logo
a

Creation Call

Ben jij een succesvolle en analytische vrouw die veel vanuit haar hoofd werkt en op zoek is naar meer voldoening in het werk- en privéleven? En wil jij weer op basis van intuïtie en je eigen verlangens keuzes maken en kiezen voor succes, gezondheid en voldoening?

Lisa van Scherpenzeel, Creation Call

Ik vertrouw nu meer op mijn intuïtie en creativiteit, waardoor ik veel sneller in actie kom. Ik ben niet meer de hele tijd aan het twijfelen en uitstellen.”

Mariska – HR Expert

Lisa van Scherpenzeel, Creation Call

Tijdens dit gesprek bespreek ik met je:

R

welk perspectief ik voor jou zie als het gaat om meer werken en leven vanuit flow, creativiteit en verbinding met je lichaam;

R

welke kansen je laat liggen in het creëren van een inspirerende leef- en werkomgeving die bijdraagt aan meer voldoening voor jezelf;

R

wat mijn ‘Coach & Create’ traject specifiek voor jou kan betekenen;

R

of ik ook daadwerkelijk overtuigd ben of een samenwerking passend voor jou is op dit moment.

“Krijg nieuwe energie die jou van de automatische piloot haalt. Uit je hoofd en in je lijf, zodat je met je hele lijf weer voldoening voelt”

Lisa van Scherpenzeel, Boek een Creation Call

Boek een vrijblijvende creation call van 45 minuten t.w.v. €249,-

Helaas kan ik niet met iedereen het gesprek aangaan. Daarom maak ik van tevoren een selectie aan de hand van een aantal vragen. Vul onderstaande vragen in en wie weet gaan wij in gesprek tijdens een creation call van maar liefst 45 minuten. Je ontvangt sowieso even bericht van mij en mogelijk een link naar Calendly.

“Ik durf grootser te denken, kiezen en beslissen. De kennis die ik bij je heb opgedaan maken me ook bewust van wat ik werkelijk nodig heb.”

– Kim, onderwijskundige

Lisa van Scherpenzeel, Creation Call
Lisa van Scherpenzeel, Creation Call
Lisa van Scherpenzeel, Creation Call Plannen