Creation call

van 45 minuten

Voor gevestigde, vrouwelijke ondernemers / leiders die verlangen naar meer voldoening en plezier in hun werk- & privéleven. Die kiezen voor succes, gezondheid én voldoening.

  “Ik vertrouw nu meer op mijn intuïtie en creativiteit, waardoor ik veel sneller in actie kom. Deze stappen had ik in mijn eentje niet durven zetten.”

Mariska –  HR manager

In dit gesprek bespreek ik met je:

  • Welk perspectief ik voor jou zie als het gaat om meer werken en leven vanuit flow, creativiteit en verbinding met je lichaam.

     

  • Welke kansen je nog laat liggen in het creëren van een uplifting leef- & werkomgeving voor jezelf die bijdraagt aan meer voldoening.

     

  • Wat mijn Creation of Balance Program specifiek voor jou kan betekenen.
  • En of ik ook daadwerkelijk denk dat een samenwerking passend voor jou is op dit moment. 

Nieuwe energie die je van de automatische piloot haalt. Uit je hoofd en in je lijf, zodat je met je hele lijf weer voldoening voelt.

lisa_van_scherpenzeel_close

Omdat ik niet de tijd heb om met iederéén in gesprek te gaan, maak ik van tevoren een selectie aan de hand van een aantal vragen.

Vul deze in en wie weet nodig ik jou uit voor een gratis Creation Call à 45 minuten via zoom t.w.v. €249,-. Je ontvangt sowieso even bericht van me + mogelijk een link naar Calendly.

 

3 + 13 =

  “Ik durf grootser te denken, kiezen en beslissen. De kennis die ik bij je heb opgedaan, maken me ook bewust van wat ik werkelijk nodig heb.”

Kim –  Docent