a
Lisa van Scherpenzeel, Logo
a

Hi lieve vrouw!

Je bent hier niet voor niets.

Misschien een onderbuikgevoel, dat zegt: er zit méér in mij. Er zit meer in mijn interieur. Meer kracht, eenheid, rust, meer warmte, meer IK! Heb je geen idee hoe hier verandering in te brengen en ben je al maanden aan het uitstellen? Geef je hieronder op voor een Gratis Colour Call en misschien selecteer ik jou voor een 1:1 sessie.

Lisa_van _Scherpenzeel_colour_coach_decorating2
lisa_van_scherpenzeel_close

Waar kijken we naar tijdens de Gratis Colour Call?

N

We kijken samen waar je op dit moment staat met je interieur en je persoonlijke ontwikkeling.

N

We zoeken samen uit waar je tegenaan loopt. Wat jouw grootste uitdaging is op dit moment.

N

We onderzoeken waar je naartoe wilt met je interieur & je persoonlijke groei en kijken wat je daarvoor nodig hebt.

N

We bespreken of en hoe ik jou kan helpen je huis en leven meer vanuit jouw échte kleuren in te richten.

Elke maand selecteer ik twee vrouwen voor een Gratis Colour Call. Omdat ik graag werk met vrouwen die echt willen groeien, persoonlijk én met hun interieur, nodig ik niet iedereen uit voor een 1:1 call.

Voor mij is het belangrijk dat je jezelf een fijner interieur gúnt. Dat je bereid bent tijd en geld te investeren in jezelf en je leefomgeving. Ik coach graag vrouwen die eerlijk naar zichzelf durven kijken en voelen: er zit méér in mij en het is tijd om dat naar buiten te brengen. Je hoeft natuurlijk nog helemaal geen ervaring te hebben op het gebied van interieur en persoonlijke ontwikkeling. Daarin help ik jou.

Maak KANS op een gratis Colour Call

Wil je KANS maken op een gratis Colour Call? Tijdens deze call ontdekken we samen wat jij op dit moment nodig hebt en of ik jou hierbij kan helpen. Stuur je reactie op onderstaande vragen en je hoort binnen 14 dagen of je bent geselecteerd.

Lisa_van_Scherpenzeel_colour_coach