a
Lisa van Scherpenzeel, Logo
a

Hi,

IK BEN LISA

Creator, coach

lisavanscherpenzeel-overlisa-creator-coach-en-interieurexpert

& interieurexpert

Creator, coach & interieurexpert

Als female empowerer en specialist op het gebied van creativiteitsontwikkeling is het mijn grootste missie om succesvolle en analytische vrouwen weer in contact te brengen met hun creatieve, zintuigelijke en spelende energie. Zodat de relatie met hun lichaam en geest versterkt en ze (weer) creëren vanuit eigen verlangens. Wil je weer in balans zijn en weer succes, voldoening en gezondheid ervaren? Op het gebied van je werk, maar ook privé?

Ontdek hoe jij in 4 STAPPEN
de BALANS in jezelf versterkt!

Jij bent intelligent, succesvol en weet wat het is om hard te werken. Ook ben je oprecht goed in wat je doet. Maar je mist het ultieme gevoel. Je geniet niet meer, je werk daagt niet uit, je voelt je leeg en je mist de regie over je eigen leven. Ook negeer je je eigen grenzen, doe je niet meer waar je passie écht ligt en gaat werk altijd voor waardoor je je eigen partner en/of kinderen nog amper ziet.

Wist je dat…


Vrouwen vaker en sneller een burn-out hebben dan mannen?
En dat wanneer een vrouw naar haar eigen waarde en intuïtie leeft en in de juiste (werk)omgeving de kans op een burn-out aanzienlijk verkleint?

lisavanscherpenzeel-overlisa-Haal-meer-uit-jezelf-en-je-business

Groots denken

Haal meer uit
jezelf én je business

Je bent niet in balans en je staat niet meer in ‘vuur en vlam’. Maar ook jij kan weer zonder moeite en met plezier aan een nieuwe dag beginnen. Op je eigen creatieve en intuïtieve keuzes vertrouwen en groots en vrij denken. En ja, ook jij kan weer genieten van je successen, voldoening halen uit je werk en tegelijkertijd genieten met je partner en/of kinderen. Als creator en creativiteitscoach moedig ik succesvolle en analytische vrouwelijke leiders aan om meer uit zichzelf en hun business te halen. Niet door keihard en nóg meer te werken, maar door ze meer te laten vertrouwen op hun eigen creatieve, intuïtieve kracht!

“Niet meer werken op de AUTOMATISCHE PILOOT, maar vanuit je eigen verlangens en visie! Ook jij kan vanuit een FLOW werken, genieten én VERBINDEN met de mensen om je heen.”

“Ik vertrouw nu meer op mijn intuïtie en creativiteit, waardoor ik veel sneller in actie kom. Ik ben niet meer de hele tijd aan het twijfelen en uitstellen.”

MARISKA – HR EXPERT

“Ik durf grootser te denken, kiezen en beslissen. De kennis die ik bij je heb opgedaan, maken me ook bewust van wat ik werkelijk nodig heb.”

KIM – ONDERWIJSDESKUNDIGE

Wow, ik wist niet dat mijn mannelijke en vrouwelijke energie beïnvloed werden door mijn interieur. Daar ga ik nu veel bewuster mee om én ik voel me veel vrijer om de dingen te kiezen waar ík blij van wordt. Echt super bedankt Lisa!

LISANNE – MARKETING MANAGER

“Na mijn slaapkamer in terracotta/perzikkleuren geschilderd te hebben, merkte ik zo’n verschil in mijn humeur, dat ik ook gelijk mijn kledingkast heb uitgeplozen. Ik droeg bijna altijd donkere kleding, nu pas ik mijn kleding aan op het humeur dat ik wil hebben. ”

SOPHIE – KENNISMAKELAAR

Van nature creatief

Wie is Lisa van Scherpenzeel?

Inspirerend, activerend, verhelderend en betrokken: dat ben ik volgens mijn naasten en analytische vrouwen om mij heen. Ik heb creatieve skills, business-ervaring én mensenkennis in één. En dat maakt mij anders dan andere coaches. Wat ik zeker weet? Dat iedereen van nature creatief is!

“Mijn weggestopte hobby werd de motor van mijn bedrijf”

Na het behalen van mijn Bachelor of Arts, werkte ik onder andere als trendanalist en ruim negen jaar als interieurcoach en manager bij een toonaangevende interieurwinkel. Het ontwerpen van ruimtes, begeleiden van stellen in hun creatieve zoektocht en het aansturen van een team… Ik deed waar ik goed in was en mijn klanten waren laaiend enthousiast.

Behalve ikzelf.

lisavanscherpenzeel-overlisa-wie-is-lisa-van-scherpenzeel
lisavanscherpenzeel-overlisa-talenten-onderdrukken

Herstel en voldoening

Ik onderdrukte mijn eigen talenten

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om jezelf weg te cijferen ten dienste van een bedrijf en/of collega’s. Om te doen waar je goed in bent, maar waarmee je tegelijkertijd je talenten onderdrukt. “Voor je er erg in hebt, gaat al je tijd en aandacht zitten in de alledaagse admin en analytische rompslomp en blijft er voor de écht leuke dingen geen tijd meer over. En loop je he-le-maal leeg.”

Ik was succesvol maar achter de schermen doodongelukkig, inclusief onverklaarbare gezondheidsklachten. Voedselallergieën, huidklachten, overprikkeld zijn en continu moe. Huilbuien.

In mijn zoektocht naar herstel en voldoening ontdekte ik onder andere de helende kracht van mijn creatieve, vrouwelijke energie en het effect van een gezonde, ondersteunende (werk)omgeving. Deze dragen bij aan stress relief, lichamelijke én emotionele heling, meer energie in je lijf en meer voldoening.

Creativiteit is meer dan creëren alleen. Ik zie het als een mindset en een onuitputtelijke bron van levensenergie die we als vrouw allemaal in ons hebben. Tijd om onze vrouwelijke creativiteit terug te pakken en op een slimme manier in te zetten!

Uit je hoofd, in je lijf

Meer uit je business halen vanuit je innerlijke creatieve en intuïtieve kracht!

Ik geloof oprecht dat onze creativiteit de sleutel is naar een gezondere balans in onszelf, onze relaties en onze business. Gelukkig zien steeds meer vrouwen in dat alleen hard werken niet dé weg is naar een vervullend werk- en privéleven. Succesvol zijn is maar een lege huls wanneer je totaal geen passie voelt bij de dingen die je doet. We zijn toe aan een nieuwe manier van leven! En het allermooiste is: we hoeven er niet langer op te wachten.

Als we net zoveel vertrouwen op onze feminiene energie als op onze masculiene energie, dan zijn we in staat om magie te creëren voor onszelf, onze naasten en business. Creativiteit haalt je uit je hoofd en versterkt de communicatie met je lichaam en intuïtie. Precies wat we nodig hebben om weer met ons volledige lichaam voldoening te voelen.

lisavanscherpenzeel-overlisa-Meer-uit-je-business-halen-vanuit-je-innerlijke-creatieve-en-intuitieve-kracht

En ontdek hoe jij weer succes,
voldoening en gezondheid ervaart.