a
Lisa van Scherpenzeel, Logo
a

The True Colour Course-Find Your True Colours

Creëer in 10 weken een interieur dat écht bij jou past, zonder keuzestress. Zodat je vanuit daar je leven verder kan vormgeven vanuit je ware kleuren en jij..

 • vol trots je échte IK laat zien in je interieur
  (en daarbuiten)
 • vol zelfvertrouwen keuzes maakt die voor JOU goed voelen
 • volop warmte en eigenheid in huis voelt en daardoor meer rust in je lijf ervaart
 • dagelijks een energie- & zelfvertrouwenboost krijgt van je interieur!

HERKEN JE DIT?

Ergens vind je het héél leuk om over een nieuw interieur na te denken. Je bent klaar voor een frisse boost in huis. Een warm, sfeervol geheel.

In 1e instantie kriebelt het in je buik, borrelt het met ideeën omdat je zin hebt om er dit keer écht iets tofs van te maken. Een plek waar jij je heeelemaal lekker voelt. Onbeschrijfelijk jezelf. Met rust in je hoofd, energie in je lijf en vuur in je hart.

Dat je denkt: WAUW, is dit mijn huis? Je droomt van een interieur waar je trots op bent, mensen uit kunt nodigen. Waar je jezelf durft te laten zien zoals je bent. Zonder maskers. Gewoon echt jezelf kunnen zijn in huis. Stralen!

Toch is het creëren van deze WAUW-plek je nog niet gelukt.

Je voelt je overwhelmed door de hoeveelheid keuzes die het inrichten van een huis met zich meebrengt en twijfelt over wat je diep van binnen écht graag wilt.

Er komt voor je gevoel veel meer bij kijken dan je zin in hebt: het liefst wil je gewoon hup, zonder geregel en gedoe genieten van je nieuwe interieur. Je hebt al wel wat dingen geprobeerd, alleen het blijft nog te veilig. Zonder resultaat.

Je mist een plan van aanpak om jouw ideeën te vertalen naar je eigen interieur. Om er echt een kloppend geheel van te maken en niet gewoon één leuk geschilderd muurtje.

Je bent in staat concrete stappen uit te blíjven uitstellen, waardoor er veeel meer tijd in gaat zitten dan nodig. En dat is precies wat je niét wilt. Je wilt het gewoon NU.

Geloof me, dit is hoe heel veel vrouwen het ervaren. Zeker niet gek. Weet alleen dat het anders kan. En dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Echt niet.

Ik zie veel vrouwen struggelen met hun interieur. Vaak ontstaat er uitstelperfectionisme en keuzestress, omdat we denken dat het inrichten van ons huis draait om: 

M

Je interieur in één keer foutloos neer moeten zetten

M

Puur een super mooi, esthetisch plaatje creëren

M

Geld moeten steken in heel veel nieuwe spullen

M

Het vertalen van de nieuwste trends om up to date (of zelfs een trendsetter) te zijn

M

Het voor iédereen in je omgeving een fijne plek moeten maken

Alleen, dat is niet hoe je interieur echt van JOU wordt. Heel eerlijk: dan wordt het een soort Jan en alleman interieur. Is dit niet wat je éigenlijk graag wilt:

N

Een interieur dat er super goed uitziet én je body, mind en soul ondersteunt waardoor je gedurende de dag echt lekkerder in je vel zit

N

Slim je kostbare tijd en geld investeren in de dingen die echt het verschil maken

N

De vrijheid voelen om helemaal jezelf te zijn in huis, inclusief imperfecties: je mag spelen, ontdekken en fouten maken

N

Een interieur waarin je JOUW stijl en persoonlijkheid laat zien. Vol trots!

N

Een interieur waarin JIJ je heerlijk voelt, jammer voor de buurvrouw of je schoonmoeder als ze het niet mooi vindt?

Ik heb mezelf ook jaren ingehouden met mijn interieur. Ergens wist ik wel wat ik mooi vond en toch speelde ik steeds weer op safe. Koos ik te veilig. Bang dat het te heftig zou worden, dat er te veel tijd en geld in zou gaan zitten. Bang dat ik mijn interieur snel weer zat zou worden. Dat ik na 2 maanden weer iets anders zou willen.

 • Wat als ik de verkeerde kleur kies?
 • Of de verkeerde bank koop?
 • Wat zouden anderen van mijn interieur vinden?

Uiteindelijk zette ik de knop om. Ik besloot dat het tijd was om mijn ware kleuren naar buiten te brengen en meer voor mijn eigen verlangens te gaan staan, waardoor ik ontdekte dat het allemaal mogelijk was:

Een interieur dat er goed uitziet, je body, mind & soul ondersteunt én zelf de vrijheid voelen om helemaal jezelf te zijn en laten zien in huis.

So, are you ready?

Het is allemaal mogelijk:

– Een interieur dat er goed uitziet
– Een interieur dat je body, mind & soul ondersteunt
– De vrijheid voelen om helemaal jezelf te zijn en laten zien in huis

Ik ontdekte een verband in mijn eigen interieur-zoektocht. Tussen mijn interieurkeuzes en mezelf.

Twijfelde ik aan mezelf en mijn werk, dan twijfelde ik ook aan mijn interieur. Voelde ik me energiek en vol vertrouwen? Dan kreeg ik ineens zin om mijn hele interieur om te gooien.

Je interieur is letterlijk een spiegel van hoe jij je voelt en hoe jij omgaat met jezelf: grenzen stellen, jezelf uitspreken, ruimte maken voor de dingen die jij belangrijk vindt en jezelf bovenaan de ladder durven zetten.

Groei je als mens, dan groeit je interieur. Groeit je interieur, dan groei je weer als mens. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en versterken elkaar.

Niet alleen je interieur transformeert in dit programma. Ook jij. 

Groei jij als mens, dan groeit je interieur. Groeit je interieur, dan groei je weer als mens. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en versterken elkaar.

Wat de True Colour Course
uniek maakt?

Dat we een stuk psychologie/ persoonlijke ontwikkeling koppelen aan je interieur.

Want we gaan niet voor een middelmatig interieur. Een Jan en alleman interieur. Een – hier zouden mijn buren ook prima in passen – interieur.

Dat wil je helemaal niet? Want het is joúw huis. Jouw nestje. Wel zo fijn als je er dan ook echt iets van jezelf in terug ziet. Dat je interieur laat zien wie jij bent. Dat jíj laat zien wie je bent.

Dus daar gaan we voor.

Want hallo, kijk even naar jezelf. Jij mag gezien worden fantastische vrouw! En dan heb ik het niet alleen over je looks maar ook over wat jij met de wereld te delen hebt. Je verhaal, je passie, jouw stijl.

Tijd om jouw ware kleuren te ontdekken. Daar help ik je bij. Zodat je ze kan vertalen naar een interieur waar jij op AAN gaat. Een spontane energieboost van krijgt. Dat je zin krijgt om mensen uit te nodigen of gewoon lekker zelf thuis te rommelen. Thuis zijn is dan genoeg om je écht gelukkig en jezelf te voelen. 

We gaan niet voor een middelmatig interieur. Een Jan en alleman interieur. Een – hier zouden mijn buren ook prima in passen – interieur

4 Belangrijke peilers om daar te komen:

1. Persoonlijke groei

Een interieur creëren dat echt bij jou past, gaat niet lukken zonder eerst naar jezelf te kijken. Niet alleen is het belangrijk te kijken naar wat jij ‘mooi’ vindt, maar vooral dat je ontdekt waar jij diep van binnen behoefte aan hebt, waar je naar verlangt. En waar jij jezelf nog tegenwerkt. Zodat dat je met meer vertrouwen voor je (interieur)keuzes gaat staan.

2. Interieurkennis

Zonder de nodige kennis zal je met je interieur altijd een beetje blijven hangen op een veilig en bekend niveau. Terwijl er zoveel meer kan. Hoe vertaal je concreet je eigen verlangens en dromen naar je interieur? Er komen best wat dingen bij kijken als jij een interieur wilt creëren dat voelt als een warm, kloppend geheel dat ook nog eens echt past bij wie jij bent.

3. Een holistische benadering

Dit maakt mijn aanpak anders dan anders. Ik neem je mee in de wereld van kleurenpsychologie en we duiken in op de mannelijke & vrouwelijke energie in jouw huis. Door deze op de juiste manier op jouw behoeftes af te stemmen, ga je veel meer balans voelen in je interieur én in je lijf.

4. Een helder, efficiënt plan

9 van de 10 keer verdwalen we in het proces. We willen alles in één keer tegelijk aanpakken en besteden tijd en aandacht aan zaken die uiteindelijk het verschil niet echt gaan maken. Wat zijn de dingen die er wél toe doen tijdens het inrichten van je huis? Welke stappen zijn overbodig? In welke volgorde pak je ze aan? Door hier naar de kijken blijf je focus, rust en plezier ervaren in het proces.

STEL JE EENS VOOR..

Je wordt ’s ochtends wakker, opent je ogen en kijkt je slaapkamer rond. Gek eigenlijk maar je ervaart een soort vakantiegevoel, ontspanning in je lijf. Want wow.. jouw slaapkamer lijkt sinds kort wel een super sfeervolle, warme hotelsuite. Op jouw manier. Nog even één keer omdraaien want het voelt hier zó fijn..

Even later spring je onder de douche, kleed je je aan en stapt de woonkamer in. Je huis ziet er van binnen niet alleen goed uit, het doét ook echt iets met je humeur! Je neemt de kleuren in je op, de meubels en accessoires die jij met liefde en plezier hebt verzameld.

Je neemt een flinke teug adem en denkt:

Dit klopt, mijn huis klopt. Dit is helemaal wie ik wil zijn. Ontspannen, opgeladen, vrolijk en energiek. Ik heb me nog nooit zo zeker gevoeld over mijn interieur én over mijzelf. Eigenlijk ben ik gewoon retetrots op mezelf: ik heb echt een hoop gedurfd in mijn interieur. En dat was het 100% waard. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan? Zo ingewikkeld was het niet!

Je hebt zin om aan het werk te gaan, bent niet bang voor wat er vandaag weer allemaal op je pad gaat komen want jij weet: ik durf buiten mijn comfort zone te stappen. I’m born for it 😉 + vanavond kan ik weer heeerlijk opladen thuis. 

Hoe zou dat voor je zijn?

DIT GA JE LEREN:

In 10 weken leer je zonder keuzestress een interieur te creëren dat past bij wie JIJ diep van binnen bent. Een krachtige mix van persoonlijke groei, interieurkennis & energetisch werk. Concreet en direct toe te passen in je interieur.

EN DIT ZIJN DE MODULES:

Module 1 /
Connecten met je intuïtie

Om een interieur te creëren dat past bij wie jij diep van binnen bent, moet je weten wat er van binnen in jou speelt.  

Module 2 /
Wat kleur jou te vertellen heeft

Leer wat kleuren zeggen over jouw verlangens en behoeftes, doorleef kleuren voor meer persoonlijke groei.

Module 3 /
Mannelijke & vrouwelijke energie

Door de mannelijke en vrouwelijk energie in je interieur in balans te brengen, breng je jezelf ook meer in balans. 

Module 4 /
Analyse van je huidige interieur

We bekijken waar je nu staat, zodat we een heldere koers kunnen bepalen. Wat mag blijven en wat gaat op de schop?

Module 5 /
Kiezen van indeling & meubels

Leer hoe je met deze twee een ruimte beter tot zijn recht laat komen en zorgt voor meer rust, ruimte en warmte.

Module 6 /
Het toepassen van kleur

Hoe maak je een goede kleurencombinatie? Welke muur schilder je nou eigenlijk? Je leert het allemaal!

Module 7 /
De juiste materialen kiezen

Materialen zijn belangrijk om warmte, balans en eigenheid in je interieur te brengen, en stress te verlagen.

Module 8 /
Werken aan je mindset

Je kan nog zoveel fantastische interieurideeën hebben, zonder de juiste mindset komt hier niks van terecht.

Module 9 /
Er een geheel van maken

We brengen alle losse ideeën samen tot één geheel zodat er rust ontstaat en het echt af gaat voelen. 

Module 10 /
Yess! Time to celebrate!

Laten we vooral niet vergeten te genieten van wat we allemaal creëren, dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen!

Waarom ik dit programma gemaakt heb?
2 belangrijke redenen:

Eén: Ik vind echt dat er véél meer kennis gedeeld mag worden over het effect van een goed interieur op ons vrouwen. In woonwinkels word je platgegooid met de laatste trend, maar niemand die je uitlegt welk positief (of negatief) effect bepaalde kleuren, vormen en materialen op jou hebben. Psychologisch, fysiologisch en energetisch. Ik vind dat echt zooo’n gemiste kans.

Wil jij na een drukke werkdag thuis rustig bijkomen, dan is een rode kamer niet ideaal. Wil je daarentegen meer zelfvertrouwen voelen, het vuur in jezelf, dan werkt een roodtint voor jou waarschijnlijk wél.

Je kan je interieur dus helemaal afstemmen op jouw behoeftes. Waar word je diep van binnen super blij van? Hoe wil jij je het allerliefst voelen in huis/ dagelijks leven? Als je DAT weet, kan je je interieur op veel meer lagen benutten.

Ik vind dus gewoon dat hier nog veel te weinig over gedeeld wordt in Nederland.

Ten tweede: spreek ik heel veel hoogopgeleide, sensitieve vrouwen met mega veel talent, prachtige eigenschappen, echte authenticiteit. Alleen verstoppen we dat vaak zo goed. We zijn zo bescheiden en zorgzaam naar anderen, dat we ons eigen licht 9 van de 10 x heel erg dimmen. 

Ik wil vrouwen aanmoedigen meer van zichzelf te laten zien. Ik doe dat op mijn manier, door met jou te starten in je interieur. Ik wil jou echt het vertrouwen geven in je eigen stijl, eigen creativiteit, je eigen keuzes. Zodat jij kunt gaan staan voor wie jij diep van binnen bent.

DIT KAN JE VERWACHTEN:

N

10 modules, toegang tot mijn True Colour Academy: voor de duur van 10 weken, geef ik elke week een nieuwe module vrij met waardevolle inzichten, kennis en opdrachten. Deze modules zijn eenvoudig vanaf je laptop te volgen waar en wanneer jij wilt.

N

Toegang tot mijn besloten True Colour (facebook) Community: Het kunnen delen van inzichten, vragen en inspiratie geeft echt een meerwaarde aan deze cursus. Voelen dat je niet alleen in het proces staat en dat andere vrouwen tegen dezelfde dingen aanlopen. We zijn er voor jou!

N

Online live Q&A’s: 3 uitgebreide groepssessies via Zoom waarin ik al je vragen beantwoord. Ook ben ik wekelijks in de community aanwezig om in te haken op eventuele vragen.

N

Levenslang toegang!! Dat houdt in dat je ook na de 3 maanden toegang blijft houden tot ALLES. Inclusief toekomstige updates. Op deze manier kan je het op je eigen tempo volgen en er altijd weer eens bijpakken in de toekomst.

N

BONUSeen uitgebreide 1:1 VIP-sessie met mij t.w.v. €247,- (nog voor 1 dame beschikbaar, op=op). Tijdens deze zoom-sessie kijk ik persoonlijk met je mee naar je interieur en situatie. We duiken samen in op jouw struggles, waar de kansen liggen en zorgen voor heldere stappen zodat je echt aan de slag kunt. Hands on!

SCHRIJF JE NOG SNEL IN!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Voor wie is de True colour course?

Dit programma is voor vrouwen die meer uit zichzelf en hun interieur willen halen. Die klaar zijn voor een transformatie en daarvoor bereid zijn in actie te komen en eerlijk naar zichzelf te kijken. Jij gaat niet voor een –Jan en alleman-interieur maar voor een next level: een interieur dat helemaal afgestemd is op JOU.

Of je nu groot of klein woont, single of getrouwd bent, ondernemer of niet, creatief of totaal niét creatief. De True Colour Course is voor de vrouw die graag in zichzelf investeert. Weet dat zorgen voor je interieur, letterlijk zorgen voor jezelf is.

Het is perfect voor jou als:

 • Je interieur nog onaf aanvoelt en daarom door je hoofd blijft spoken dat je er nog ‘iets’ mee moet. Je vindt het moeilijk om interieur keuzes te maken.
 • Jij droomt van een warm, authentiek interieur. Waar je volledig jezelf in terugziet. Zodat je je nog meer op je plek voelt, kunt aarden thuis en optimaal ontprikkelt / rust in je lichaam ervaart.
 • Jij klaar bent met aanklooien en proberen. Je gaat het nu echt DOEN, staat te trappelen om zelf (onder mijn begeleiding) lekker aan de slag te gaan. 
 • Jij klaar bent met jezelf inhouden, je échte stijl verstoppen. Jij bent klaar om meer van jezelf te laten zien!

DEZE VROUWEN GINGEN JE VOOR:

Ik woon nu 2,5 jaar in dit huis. Voorheen deed ik maar wat, of stelde ik keuzes uit omdat we er niet helemaal uitkwamen. Sinds ik deelgenomen heb aan Lisa’s cursus, heb ik 2 van de 4 ruimtes die ik wilde aanpakken, ook daadwerkelijk aangepakt. Voor de andere 2 heb ik een plan dat ik in de zomer uit ga voeren.

ANNE SOPHIE & NILS

Het programma heeft me tot nu toe meer structuur en inzicht gebracht. Ik was vaak nogal chaotisch en impulsief en kocht dan opeens een hoop accessoires in een bepaalde kleur of stijl, die vervolgens nergens bij pasten. Nu probeer ik alles in balans te hebben en let ik bijvoorbeeld ook meer op vormen en materialen.IRIS

Lisa stelt de juiste vragen en geeft daarnaast tools en opdrachten zodat je zelf tot een conclusie komt. Dat is heel fijn, want dan is de vertaalslag van denken naar doen makkelijker gemaakt. Ik vond het vooral heel interessant en zinvol om meer te leren over welke factoren in je huis je energie opleveren. Ik heb al een aantal aanpassingen gemaakt en meer gewerkt met kleur en voel me nu al een heel stuk fijner in mijn huis!

S.

Na het volgen van de true colour course:

 • Heb jij een bewezen methode in handen waarmee je jouw interieur (en jezelf) laat groeien.
 • Werk je met een methode die warmte, rust en eigenheid oplevert in huis.
 • Snap je wat er nodig is om een interieur te creëren dat bij JOU past.
 • Ervaar je helderheid en zekerheid over de stappen die je gaat zetten.
 • Weet je voortaan welke kleuren voor jou werken en welke muren je kan schilderen.
 • Heb je je indeling, meubels en materialen onder de loep genomen en aangescherpt.
 • Heb je een nieuwe mindset en laat je je niet langer tegenhouden door angsten, twijfels en onzekerheden. Je maakt interieurkeuzes veel meer vanuit je hart en laat je minder leiden door anderen.
 • Durf je met meer vertrouwen jezelf te laten zien in huis, zodat je dat ook in de rest van je leven kan gaan doen. Je krijgt je dagelijks een energie- & zelfvertrouwenboost van je interieur!

“And suddenly you know: It’s time to start something new and trust the magic of new beginnings.” – M. Eckhart

DEZE VROUWEN GINGEN JE VOOR:

Hoé mooi is dit! Ik had niet verwacht dat die kille, eenzame ruimte me zo’n ander gevoel kon geven. Ik voel me oprecht een ander mens in mijn nieuwe office, sterker, energieker. Véél meer zin om aan het werk te gaan ‘s ochtends!

Zelf had ik nooit voor deze kleuren durven kiezen dus ik ben blij dat Lisa me hierin begeleidde. Carlo (mijn vriend) is stiekem jaloers dus we gaan deze week nog aan de slag met de rest van het huis 😉

MARIJKE

lieve_berichten_LVS
lieve_berichten_LVS

Ik zit door de True Colour Course echt fijner in mijn vel. Na mijn slaapkamer in terracotta/perzikkleuren geschilderd te hebben, merkte ik zo’n verschil in mijn humeur, dat ik ook gelijk mijn kledingkast heb uitgeplozen. Ik droeg bijna altijd donkere kleding, nu pas ik mijn kleding aan op het humeur dat ik wil hebben. Als ik me een beetje down voel, trek ik in plaats van een zwarte trui, een rode aan.SOPHIE

lieve_berichten_LVS
lieve_berichten_LVS

Ik vond de cursus (True Colour Course) heel erg fijn! De onderwerpen zijn heel boeiend, en ik had regelmatig zo’n aha-erlebnis. Heel leuk ook om ideeën uit te kunnen wisselen met dames die met hetzelfde bezig zijn, met Lisa die de juiste vragen en voorbeelden geeft om het gesprek richting te geven.

ANNE

SCHRIJF JE NU NOG IN!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Het programma is van start gegaan en het is nog niet duidelijk wanneer de volgende ronde start. Als eerste een update ontvangen wanneer de deuren weer openen? Laat hier je naam en e-mailadres achter en ik houd je op de hoogte!

Je ontvangt dan ook direct mijn gratis e-book met ’10 tips om een interieur te creëren dat écht bij jou past, zonder keuzestress’. Zodat je vandaag al een eerste stap kan zetten. Sta je momenteel al op mijn mail list? Dan krijg je sowieso even een update als de TCC weer van start gaat.

ZO WERKT DE TRUE COLOUR COURSE:

Nadat je je hebt aangemeld heb jij een plek bemachtigd voor de TCC. In januari gaan we van start zodat je fris en krachtig het nieuwe jaar start. Komende maand ontvang je in je mailbox verdere details.

Elke week staat er een gloednieuwe module voor je klaar. Ik raad je aan één module per week op je planning te zetten. Plan elke week een paar uur in jouw agenda om met je interieur aan de slag te gaan. (Je bent echter helemaal vrij om het op eigen tempo te volgen. Ook bepaal jij zelf in hoeverre je de kennis, inzichten en opdrachten daadwerkelijk in je interieur implementeert).

Binnen 3 maanden rond je dan de True Colour Course af en heb je een goede basis gecreëerd voor je interieur. Vanuit daar kan jij de rest van je leven vormgeven vanuit jouw ware kleuren.

Veelgestelde vragen

Hoe lang behoud ik toegang?

Het programma start op maandag 3 januari en duurt 10 weken. Elke 3 weken is er een live Q&A via Zoom waarin ik vragen beantwoord van de deelnemers. Het is geen enkel probleem als je hier niet live bij aanwezig kan zijn. Er wordt namelijk altijd een opname gemaakt van de sessie. Deze ontvang je na afloop in je mailbox.

Na 10 weken houd je onbeperkt toegang tot de cursus. Mocht je op een later moment willen starten of over een tijdje de training nóg eens willen doen, kan dat!

Is het programma iets voor mij?

Het is voor mij lastig om dit voor jou te bepalen, maar als jij iets voelt kriebelen bij het lezen van de mails en de website dan is dat een teken dat je hier iets mee moet doen.

Je hoeft niet mega creatief te zijn of ervaring te hebben met het inrichten van een huis. Of je nu groot of klein woont, single of getrouwd bent, ondernemer of niet. De True Colour Course is voor vrouwen die graag in zichzelf investeren. Weet dat zorgen voor je interieur, letterlijk zorgen voor jezelf is.

Je hoeft voor dit programma niet extreem handig te zijn of heel creatief. Ik neem je stap voor stap bij de hand.

Moet ik mijn interieur dan van top tot teen helemaal aanpakken? Moet ik alles wegdoen wat ik nu heb?

Nee, dat ben je zeker niet verplicht. Je bepaalt zelf hoe grondig je uiteindelijk je interieur aanpakt. Ben je op dit moment totaal niet tevreden met je interieur, dan vraagt dat misschien om een grote aanpak, maar dat wil niet zeggen dat je al je spullen van A tot Z moet vervangen. Dit heb jij helemaal zelf in de hand en zelfs met een beperkt budget kan je voor grote verandering zorgen.

Ik woon samen met mijn partner, kan hij ook meedoen?

Ja je kan je partner er zeker bij betrekken! De ene module zal wat meer gericht zijn op jou (of jullie) als individu dus die raad ik aan in ieder geval ook echt voor jezelf te volgen. Er zijn daarnaast onderdelen die voor jullie allebei interessant zijn. Een stuk theorie dat ervoor zorgt dat jullie gemakkelijker, objectiever op één lijn komen qua keuzes maken. In de groepsbijeenkomsten ligt de focus wel echt op de dames.

Laat ik het zo zeggen: jíj volgt het programma het meest, maar jullie hebben er uiteindelijk allebei profijt van.

Mijn partner vindt het niet goed, wat nu?

Vind je het spannend om deze beslissing alleen te nemen? Uit ervaring weet ik dat wanneer je voor jezelf kiest niet iedereen in je omgeving het daarmee eens is, dat is normaal. Straks ben je onderdeel van een Community met allemaal gelijkgestemden vrouwen. Je voelt de connectie met elkaar en dat zal vertrouwen geven.

Hoe is het voor je dat je de goedkeuring van je partner nodig hebt voor dergelijke besluiten? Als je iets leert in dit programma is dat wel het durven kiezen voor jezelf. Los van wat anderen daarvan vinden. + Je doet zo’n investering niet alleen voor jezelf.  De mensen om je heen, waaronder je partner, kunnen straks net zo goed genieten van jullie nieuwe interieur.

Ik twijfel over de investering en of ik het wel moet doen?

Natuurlijk heb je twijfels. Ook heb ik nog regelmatig twijfels. Maar heel eerlijk wanneer ik naar mijn twijfels had geluisterd dan zat ik nu nog steeds diep ongelukkig in een baan die mij leegzoog en was ik niet de Lisa geworden die ik nu ben.

Waarschijnlijk zijn er nu allemaal stemmetjes die je vertellen dat je het beter niet kunt doen. Dat het nu niet het juiste moment is. Dat is je ego. En je ego houdt niet van verandering. Jouw ego heeft er juist ook voor gezorgd dat je staat waar je nu staat in je leven en met je interieur. En aangezien je dit nu leest ga ik ervan uit dat je op zoek bent naar verandering.

Investeren is ook spannend en dat mag. Alleen deze investering ben je niet ‘kwijt’. Het is juist een investering in jezelf. In jouw toekomst. Dus de vraag is waar luister je naar? Naar de stem die je vertelt dat je er niet klaar voor bent (je innerlijke criticaster) of naar de stem van je intuïtie (je cheerleader) die jou support om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling. De keuze is aan jou en je bent maar 1 stap verwijderd van een nieuwe volgende stap in jouw leven.

Ik weet niet of dit wel het juiste moment is

Ben je op dit moment heel druk? Probeer je alle ballen hoog te houden? 

Meedoen aan de True Colour Course betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Anders met je tijd en energie om te gaan. Letterlijk je eigen tijd, rust en ruimte gaan claimen.

Mocht je denken dat je geen tijd hebt om dit programma te volgen, durf jezelf dan eerlijk de vraag te stellen: heb ik écht geen tijd, of maak ik er geen tijd voor?

Lisa_van _Scherpenzeel_colour_coach_close_up

Garantie

Ik weet zeker dat als jij alle tips, opdrachten en inzichten uit dit programma gaat toepassen in je interieur en dagelijks leven, dat je echt binnen no time een thuishaven creëert waar je helemaal verliefd op bent.

Mocht je vinden dat dit programma voor jou toch niet werkt, dan is de volgende garantieregeling van toepassing. De eerste 2 weken van het programma heb je de mogelijkheid om het programma te proberen. Wanneer jij van mening bent dat het niet waardevol is voor jou mail dan BINNEN 14 dagen NA aankoop naar info@lisavanscherpenzeel.nl. Laat van de eerste 2 modules de volledig gemaakte opdrachten zien zodat we daarna jouw investering retour kunnen doen.

De reden dat ik vraag naar de volledig gemaakte opdrachten is omdat ik heel graag werk met vrouwen die commitment maken én tonen. Die echt bereid zijn het nodige werk te doen om prachtige resultaten te realiseren.